0
jul & nytår no.7

jul og gaver

☆ Glædelig (bag) jul & dejligt nytår til dig ☆
Håber du er sprunget/hoppet/danset lækkert ind i 2020…

Jeg skrev et indlæg i 2017 omkring jul,(læs det her) og hvordan jeg gerne ville trække mine jule-traditioner med videre til pigerne som skilsmisse mor nu på 3. år .
Jeg glædes & er meget taknemlig over at Mads og jeg kan holde jul sammen. Pigerne ved det er en fast tradition og jeg håber ikke det ændres. 

Vi kan li at være sammen om højtider og skabe de bedste øjeblikke & oplevelser for vores pigerne som overhovedet muligt, på trods af vores liv hver for sig. Juleaften er stille og rolig, og med dem som ønsker at være med. Det er naturligvis blevet mere afslappet, nu hvor vi har været igennem 4 juleaftner som skilsmisseforældre.. 

Gaver, er vi fælles om & alt det praktiske finder vi ud af. 
Det går i alt sin enkelthed ud på, at skabe den bedste aften for vores piger og nogle juleaftener de vil huske tilbage på med et smil (trods alt). 

I år var min mor med, og det var så dejligt at få en besked fra hende om, at det havde været en virkelig dejlig juleaften; “lige som en juleaften skal være”.. Pigerne har sagt det var dén bedste og alle deres ønsker blev opfyldt. 
💕💕💕

✱∗✱∗✱  mission accomplished ✱∗✱∗✱

Traditioner: 
…en ægte 1. juledag tradition; helt ned i gear, en lille gåtur & fire forskellige ønsker til mad blev opfyldt~ rester fra and & flæskesteg krydret med sushi og McD 🦆🐷🐟🍟 … det er jo kun jul en gang om året ✨🍬

✨✨ det geniale øjeblik hvor pigerne opdager, at de har valgt
præcis den samme gave til hinanden,
dog med forskellig glitter ✨✨

💭 S K A G E N 💭

Dagene mellem jul & nytår – drog vi mod Skagen, med pigerne – til blæst, hygge indendøre, kiksekage og kølige vinterbade [føj, det var en frisk oplevelse 🌬️ Mads var mega sej og var helt under…]
❄️❄️❄️

No Comments

    Leave a Reply