0
Familie oplevelser/rejser rejser / familie ture små fine glimt

Disneyland i Paris

 ✨Min tur til “if You can dream if, You Can do it” -land i Paris

img_6988

Mads havde flere gange sagt til mig: “vi skal et smut til Disneyland og gerne inden børnene bliver 7år” Jeg sagde “nej” flere gange – jeg er ikke typen der render rundt i forlystelsesparker, men alligevel var der noget indeni mig som gerne ville afsted… Så snart det hedder noget med Disney er der bare magi over det – Jeg elsker magi, mavefornemmelser, jeg er totalt et legebarn.

Han fik mig overtalt… 1, 2, 3 så var der booket 2 nætter på Disneyland hotellet, DET lyserøde hotel, hotellet for prinsesser – mine 2 prinsesser 🎀

img_7253

Hvad kan jeg mon forvente? Hvad kan det sted som mange tusinde eller millioner af mennesker besøger og blir så fortryllet af??? Endelig kom dagen, vi kørte efter Emma havde været til dans lørdag middag. Mange timers kørsel ventede forude… En overnatning i tyskland og én igen helt tæt på DisneyLand, så vi kunne være friske til at gå i krig i parkerne mandag morgen. 1 nat endte desværre på et træls lille værelse, nemt at finde plads 2 voksne og 2 børn, men vi var 3 børn og 2 voksne – vi fandt et lille kammer… Så gik turen gennem Belgien med de oplyste motorveje. Børnene var fulde af energi efter at ha indtaget nok lidt for meget sukker og samtidig have siddet stille i en bil i mange timer. Vi fandt et hotel tæt ved Disneyland resortet, her var både vandland & stort legeland. Børnene var top glade.

img_6798

afgang fra et hotel til Disney hotellet

Mandag morgen – Vi fik den fedeste modtagelse i parken🏰 Der stod folk klar til at tage imod bagagen, vi blev behandlet med det lille ekstra der gjort noget ved magien. Værelset på det lyderøde hotel var gennemført – farverne, puderne, sofaer, lamperne, sågar bøjlerne var med Disney logo – Jeg er fan

img_8041-1

img_7340

img_6854

Indgangen var fantastisk, hovedegaden med butikker, selvom alt var merchandise og reklame søjler så signalerede det bare noget – det var betagende.. Klokkeblomst var over det hele – hun er lige mig, måske min næste tattoo bliver med hende 🙂 Alt var fint, solen skinnede, glade mennesker, duften af popcorn og mine piger i hænderne – Dét var så fint alt sammen.. Vi besøgte den “farlige” drage, som bor oppe på slottet, labyrinten, Small World & karruseller..

img_7096

img_7229

Vi havde booket frokost på restauranten Inventions (det skal bookes) – det er en buffet restaurant, med helt alm mad men det særlige er at Disney karakterne kommer og hilser på. De fjoller, driller og stiller op til foto. Ingen siger noget men deres kropssprog er helt perfekt, og børnene elskede det.img_6997

Derefter er det paraden-tid, et super flot, detaljeret & perfekt langt optog – hele 10-15 min langt.

img_7002

Derefter har man tid til at spise aftensmad, nyde nogle forlystelser eller gå op på værelset inden Disney Dreams som er et fyrværkerishow inden parken lukker og slukker. Showet & optoget er SÅ fantastisk en oplevelse. Jeg optog det, men mit blik var på pigerne, de var fuldstædig facineret af alle figurene som de kendte, farverne, glimmer og glitter, højt musik – de stirrede med kæmpe glimt i øjnene 💖

✨ Magien stopper aldrig ✨

Tirsdag var også en go dag i parken, vi startede den mindre park Disney Studio Park – parken byder også på forlystelser og billeder af figurerne men pigerne ville helst gå at kigge og nyde stemningen. Det store park var sjovere… Timerne gik med Peter Pan´s rejse i luftskib, sejltur i hjuldamper, tog tur og en tur i small world igen. Det fantastiske optog & Disney Dreams blev set igen, endda med bedre placering – Børnene var glade og fulgte med under begge shows med popcorn og glimt i øjnene. Aftensmaden denne dag blev indtaget efter showet altså kl.21:15 det kan virkelig anbefales, der var meget plads i restauranten og figurene har mere tid til at hygge med børnene og det satte de kæmpe stor pris på.  Frokost & aftensmad var blandt figurer som, Pluto, Tigerdyr, Minnie, Geppetto, Æsel, Mickey Mouse, Andersine & Ninka. En fin måde at slutte den sidste aften af på 🙂img_8044

Onsdag: vores sidste dag i parken… en del forlystelser, de sidste indtryk og selvfølgelig souvenirs var det som trak mest i børnene. De fik hver 30 euro (+ alt det ekstra) at handle for, bamser, postkort, sugerør, og nøgleringe blev der handlet – derefter gik turen tilbage til DK.

img_7512

img_7580Planen var at køre direkte hjem mod DK. Det gik ikke helt således.. Bilen strejkede efter 5 timer, og måtte på værksted. Ikke den fedeste afslutning, men på værkstedet hvor bilen skulle blive til dagen efter, fiksede folkene en overnatning til os – på “Phantasialand”, Det var slet ikke træls, et fint legeland, hvor børnene igen fik brændt noget krudt af, det kan anbefales.. Vi ramte Stilling kl.22:30 torsdag aften. Glade & stolte  børn faldt i søvn med smil på læben….

Disneyland er & bliver magisk og jeg forstår godt nu, hvad der driver mennesker dertil.

Alt er glæde, alt er magisk & du blir fortryllet i det øjeblik du træder ud af bilen..

✨Tryllestøvet svæver stadig omkring os✨img_7307
img_7541

💫


 

No Comments

    Leave a Reply