0
efterår skagen små fine glimt

Efterårsferie, små forvetninger, glade børn & uldne sager

– afslapning – biograf – dage på toppen – og åbenbart også en masse hoste…

Mormor kom – pigerne lærte at strikke… Det gik godt, Ida lærte at strikke ret (igen, for hun kunne faktisk godt) Emma fik gang i Strikke Lise. Det holdt kort – men er sikker på, at vi finder den lille dukke frem igen inden længe 🙂 
 
Jeg er SÅ heldig at mormor har strikket mig en sweater – efter eget ønske… I (på instagram) var for et par måneder med til at stemme om 3 nuancer; sort, lilla eller denne efterårs brune… I stemte på den lilla, men efter 30min overvejelser, faldt valget på den brune… Er SÅ glad for den🍂

Mens mormor var der måtte jeg også krybe til korset og kalde mig ramt af dette efterårs-forkølelse & snue. Jeg har brugt min portion næseklude + hovedpinspiller og hvad der eller kunne skaffes i håndkøb. (lørdag blev Mads så også ramt og jeg overlod mit “survival-kit” til ham). 

Onsdag ville jeg hygge mig med pigerne så vi tog en tur i Bruuns og herefter et smut ind i biografen og så Small Foot, en rigtig hyggelig og god film ifølge pigerne.

Skagen – Toppen

Skagen kaldte og onsdag eftermiddag satte vi snuden nordpå.
Den blå himmel, den friske kolde vind (som alligevel slet ikke var så kold), ture til Grenen med håb om sæler, skoven, skaterbanen & selvfølgelig én gang bowling… Det var planerne, rimelig overskueligt…. 

Torsdag morgen – børnene plager om Skaterbanen – Det går stærkt derud af, børnene suser i høj fart ned af ramperne og op igen. Jeg lukker øjenene, det går alt alt for stærkt for mig, jeg har slet ikke nerver til det… Og det gælder ikke kun egne børn, også de andres… Jeg havde denne gang mit strikke-tøj med. Jep, var hende den halv-gamle dame med strikketøjet, Mads grinede og tog billeder af mig!  Jeg lagde garnet i tasken og heldigvis er der mange skønne butikker jeg kan lure på mens de giver den gas og Mads holder vagt. 

Vi sover længe, vi tager dagene som det kommer og DET er ferie… Kørte hjem lørdag aften – børnene fungere bedst med en dage hjemme inden hverdagen starter igen & skilsmisselivets skiften frem og tilbage melder sig

 

Stadionvej projektet skrider stadig fremad..

 

No Comments

    Leave a Reply