0
kæreste-tid oplevelser/rejser

NYC kuffert situationen, eller for mange splatterfilm-scener !!!

Kan man miste sin kuffert 2 gange på én rejse? Det var vi meget tæt på..

Først mistede vi vores kuffert, da flyet fra Billund til Amsterdam var forsinket, og flyet fra Amsterdam til NY jo fløjet. Så vi måtte overnatte på lufthavns hotel !! Uden vores kuffert..
Vi kom derover, (ikke til NY først) – men til New Jersey, fordi Mads skulle lave noget arbejde. Men dér kom vores kuffert retur – Yaiii – længe ventet kuffert, men også lige inden vi skille videre til storbyen NY (læs her)

Efter Mads arbejds-dag (som skulle ha været “dage”) Skulle vi med bus fra New Jersey til NYC. 2 kufferter røg ned under bussen. Og så afsted 90min senere ramte vi storbyen..
Stoppestedet er på busstationen inde i New York.
I et kaos med busser, underlige lugte, masser af larm og rigtigt mange mennesker stopper bussen, folk går ud – Mads er forrest, jeg går lige bag ham, han åbner lågen under bussen og forsøger at rive vores kufferter ud, imens andre passagere træder ned og ud. Mads hovede og krop er halvt under lågen, én kuffert er ude, one to go.
Pludselig sætter bussen i fart – jeg spæner efter bussen, alt hva jeg kan, mellem menneskemængden, forsøger at fange buschaufførens blik, så han kan stoppe!! Bussen køre virkelig stærkt og pludselig stopper den. YES !! Men ikke fordi buschaufføren ser mig, nææ, men fordi andre passagere skal ud… Jeg forsøger at ville tale med ham, så vi stille og roligt kan få fat i vores sidste kuffert uden at Mads bliver revet midt over… (har set for mange splatterfilm) Det lykkedes ikke..
Mads kommer løbende, med den ene kuffert i hånden – lågen på bussen er stadig åben – han river kufferten ud – Bussen køre i kæmpe høj fart ! Vi kigger forskrækket på hinanden, mega forpustet og så griner vi !!

Fuck, i helvede – heldet er bare slet ikke med os, med de der kufferter !!!

Men vi er her – i centrum af storbyen.
Og her er godt
🗽🗽🗽


No Comments

    Leave a Reply