0
Familie jul & nytår no.7 Tanker

Julen 2017

Det blev juleaftensdag og det er nu vi skal være sammen som familie. Det er lidt underligt at skrive, for det er nu 2.år hvor vi holder jul sammen som skilsmisse-familie. Det er dejligt at både pigernes far & jeg har samme holdning til at julen er d. 24 og ikke d.23.
Det betyder at vi holder juleaften sammen, og med dem som ønsker & kan deltage fra begge familier.
I år er det min mor der kommer med.

Jeg glæder mig som et lille barn, ikke for min egen skyld, men fordi jeg glæder mig til at give pigerne den oplevelse hvert år, som jeg også mindes mine forældre gav mig.

Juleaften er fuld af så mange glæder, men det er også den dag på året hvor savnet til de som ikke længere er her er størst. Det at holde jul nu, med den familie der kan & vil er én ting – men det at holde julen uden de som har betydet meget gennem min egen barndom og opvækst er jo livets gang. Men også derfor betyder det meget at mine piger får samme opfattelse af at have både forældre og besteforældre med.

Der er dog sket meget på 30 år – dengang var der én tv kanal & vi kunne se Jørn Clevin, og programmet mens vi venter.. også sangen “I aften er det juleaften”.
I dag kan børnene finde på meget underholdning i både tv & på tablets osv..
Jeg lære mine piger, at det at sidde og hygge med at klippe, dække bord, spille nogle brætspil eller uno,
det er stadig bare mere jul for mig. Og selvfølgelig Disney Juleshow kl.16

Rigtigt meget glædelig jul til dig
Håber I får nogle dejlige juledage med kærlighed & glimmerstøv

♥❤♥

No Comments

    Leave a Reply