0
kæreste-tid oplevelser/rejser skagen Tanker tekst i billeder

Getaway ture til Toppen

picmonkey-collage-5

⚓💛 mine små Skagen-getaway-ture  💛

Billeder fra Skagen er begyndt at fylde mere i mit feed.. Faktisk har der aldrig været billeder fra Skagen.
Jeg har ofte søgt mod hjemmet, med billeder af det lækre hus med 7-tallet og lyskæderne omkring gyngestativet & de farverige øjeblikke. Der var jeg tryg..

Sidste år efter skilsmissen flyttede jeg ind på Stadionvej i Stilling, et hus som min nye kæreste havde sat sit præg på af flere omgange, en hel del præg som er langt fra mine ønsker til hvordan mit hjem skal være!
Det er derfor at I ikke rigtig ser boligopslag fra mig længere, for huset er ikke mig – slet ikke mig!

Jeg føler mig ikke hjemme når jeg træder ind af døren, jeg føler mig klemt inde i et indelukket hus & jeg føler jeg har svært ved at trække vejret. Allergi og gulvtæpper er heller ikke en go kombination.
Derfor søger vi mod Skagen når vi skal slappe af, nyde pigerne og finde inspiration. Der falder en helt anden ro over mig deroppe💛
Huset i Skagen er et lille, men utrolig hyggeligt byhus som jeg første gang besøgte for ca. 1 år siden.
Huset ligger godt gemt af vejen inde i byen med alt i gå afstand.
Jeg nyder at komme frem, pakke ud & finde min ro. Kigge op på himlen, opleve det specielle lys der er i Skagen, ved Grenen, ved Solnedgangskiosken, havnen eller bare at gå i de små gader og se de gule huse og røde tage med hvidemalede tagsten Vi havde en dejlig ferie i uge 28 og drager dertil i næste uge.

picmonkey-collage-7
Huset i Stilling har vi fået tegnet på, så vi kan få ekstra badeværelse, stort køkken alrum, nye ruminddelinger, hvide lofter, hvide vægge, evt epoxy gulve… og jeg kan ikke vente til at bruge nips, blomster og andet i indretningen til at sætte det personlige præg

et nyt Mads & Lalani hus.

picmonkey-collage-8

Og bare vent der kommer masser af før, under & efter billeder.

☀☀☀

No Comments

    Leave a Reply