0
kæreste-tid oplevelser oplevelser/rejser

”dont put baby in a corner”

“New York-turen”, jeg har glædet mig længe – vi har ikke dyrket tosomheden i 2018, hvor det meste af vores tid, har stået på hus-renovering. Jeg fandt en uge hvor der endnu ikke var kommet bookinger og Mads bestilte flybilletter. Med KLM fra Billund via Amsterdam og derfra til lufthavnen i JFK. 

Vores ferie startede kl.10.30 fra Stilling mod Billund – bilen blev parkeret.
Lige som jeg hoppede ud af bilen måtte jeg konstatere til min egen skuffelse, at min poncho ikke var med.. Jeg går ikke i jakker, altid kun min poncho! Øv..
Bagagen tjekket ind, gennemført sikkerhedstjek, og vente, vente, vente afgang var først kl. 14. Kl.13.30 stod det rimelig klart -der var ikke nogen flyver.

Vi skulle vente i lufthavnen, biletterne kunne ikke laves så vi ventede – klokken blev 16. Vores connecting flight fra Amsterdam skulle flyve kl 17.15 – Så vi havde ca 5min til at komme fra et fly til et andet.. Hvilket er helt urealistisk. Men KLM fastholdte, vi skulle tage til Amsterdam hvorfra de ville sikre os videre.

Kl 16 blev vi sat ombord, men uden landingstilladelse i Amsterdam, så vi måtte sidde og vente i flyveren, godt 90 min!!! Dér aller aller bagerst i et flyveren sad jeg i et hjørne – jeg fik det virkelig dårligt under flyveturen, svimmel & bare indeklemt. ”dont put baby in a corner” sagde Mads.. Føj….

Vores fly mod NY var i luften. Jeg havde det skidt, frøs, med kvalme bare rigtigt dårligt…
Ingen fly, ingen fly senere – KLM kunne hverken sørge for hotel eller andet, så vi var egentlig overladt til os selv. Om end personalet var virkelig søde og gerne ville hjælpe os, så var det var nemmere sagt end gjort for mange fly var forsinkede eller omdirigerede.
Alt sammen en dårlig cocktail af strejke i Belgien, vejarbejder og stærk sidevind i Amsterdam. Så kun én landingsbane kunne bruges.
Hvorfor skulle vi til Amsterdam, når vi alligevel ikke kunne komme videre. Vores rejsebureau fik hjulpet os med en ombookning, KLM havde booket samme afgang 24 timer senere. Dvs vi skulle tilbringe 24 timer til ingen verdens nytte i Amsterdam. Vi endte med at tage en morgenflyver til Zürich og derfra videre til New York. Omvej, men ingen andre muligheder..

Så vandt vi trods alt det meste af 1/2 arbejdsdag i USA for Mads, før vi skulle videre. Vel ankommet til Zürich. En kort vente pause inden næste fly, men nu uden sæder vedsiden af hinanden!!
En venlige mand hjælper os, løser problemet med sæderne. Vi bliver screenet af sikkerhedsfolk, hvorefter den venlig mande ikke kan finde vores bagage, den står formentlig i Amsterdam.

Altså den her tur !!! Først forsinkelse, så overnatning på et lufthavnshotel, op kl 4 om morgenen med på en flyver, indtjekning og besked om at vores tøj formentlig står et helt andet sted..  
Vi er nu ret spændt på om vores lift er der når vi kommer frem, om vores hotel booking er annuleret nu hvor vi ikke kom frem på det rigtige tidspunkt… eller hvilke andre spændende udfordringer der møder os.

Vi tager det med oprejst pande & glæder os virkelig til kæreste tid og om ikke andet, så kan vi jo få lidt nyt garderobe indtil vores kuffert dukker op.

Hvad skal vi så opleve i New York denne gang:

  • Vi vil gerne en tur op i Rockefeller og se byen derfra, det har vi endnu til gode.
  • Op i en høj snurretops lignende bygning.
  • Gå en tur på Washington Bridge
  • Besøge en lyserød cafe
  • Se om vores favorit restaurant i Little Itally stadig er der. Altså, det fineste lille sted..
  • Shoppe gadgets til ungerne.. Yaii…
  • Forbi Magnolia Bakery og Dylans Candyshop, sjove snack med hjem til pigerne
  • Gå rundt i Central Park.

Hvis vi når alt ovenfor, så må det hele betragtes som en vellykket tur på trods af den interessante start. Og hvorfor den skulle have titlen “Dont put baby in a corner”… dont know, men Mads sagde dét i sjov, det lød fint – han synes, jeg skulle puttes i et et hjørne !
– også kan jeg godt blive lidt bitchy

No Comments

    Leave a Reply