0
kæreste-tid oplevelser/rejser skagen

36 timer i Skagen…

Hvad kan jeg nå på 36 timer i Skagen? Egentlig ikke meget – men nok 🙂

Vi ankom fredag aften omkring kl.21. Så vi pakkede ud og slappede af. Børnene skal med herop om nogle få dage, så nu er her fint og klar til dem.

Efterfølgende fandt vi en film, og derefter var det sovetid..

Lørdag morgen var her gråt – sådan et under dynen-vejr. Solen tittede frem ved kl.10. Vi gjorde klar til en lang gå tur, først forbi bageren, efter en gå-snack. Her var et virkelig fint lørdagsvejr, helt sommer agtigt..
Gågaden var fyldt med mennesker, sådan en dejlig rolig stemning, afsted mod vi gik Grenen, vi går altid langs vandet herud. Det blev alligevel til små 15.000 skridt og 12 km før vi var retur. På hjemturen gik vi ind på Brøndums hotel for at få et stykke kage og en varm kop cacao.

Vi fik menukortet -det tog ikke mange sekunder før vi kiggede på hinanden og sagde; “kage” ? Argh, måske en gang æggekage.  Æggekage blev det, virkelig lækker æggekage, med forskellig slags brød, lækker stærk sennep, syltede rødbeder og godt smør, det var en lækker frokost/aftensmad vi fik os.

På hjemvejen hentede vi nogle guldkarameller,  gik hjem i huset og lagde os – totalt blæst igennem..
Mads fandt drømmeland ret interessant og jeg fandt computer.

Solen går tidligt ned heroppe kl.18:13. Masser af bølger og skyer, ikke særlig interessant. Så vi kørte retur til Skagen. Hjem og sidde – Tror nu vi er ved at være i mål med en rejse til de Canariske øer i november. Så sommertøjet skal ikke pakkes helt væk endnu – glæder os til at overraske børnene..
Imorgen (meget) tidlig går det hjemad, ihvertfald for nogle dage..
For mig venter en Bridge-walking med søde tøser over lillebælt imorgen..
Spændt – hende den højdeskræk..

Aftenen er ved at gå på held, og vi har haft 36 timers total kæreste-hygge-tid med fokus
på at lade batterierne op & nyde hinanden..

💖

tidligere indlæg om Skagen læs her og her.

No Comments

    Leave a Reply