0
samarbejde Test for Testfamilien

bObles test for Testfamilien

Vi har testet Bobles Alfabet pakke

Det var en stor kasse der ankom med disse bobles i, med dem fulgte en lommeplakat (80x80cm) som blev sat fast med nogle kroge på en væg, så pigerne kunne se alle bogstaverne og vælge dem de ville lege med.

Ved første øjekast var det meget sjovt. Ida ville gerne stave sit navn, ligeså ville Emma.. men så opstod problemet, da der jo kun er 1 M i alfabetet… så den leg endte før den var kommet rigtig i gang.  Det er knap så sjovt at skrive Emma men det lykkedes ved at bruge “H” som “M”

Der er blevet gået lidt på bogstaverne, men interessen har været begrænset og pigerne har ofte blot lagt dem ud, men derefter så er de hurtigt pakket ned igen, da det er for svært at skrive ord eftersom mange ord bruge flere af de samme bogstaver..

Så alt i alt så har disse bogstaver haft minimal interesse, om det var op til jul der var problemet eller hvad det lige var, men det er i hvert fald ikke blevet brugt i forhold til hvad der ellers har været købt af bobles gennem tiden. 
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/ nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen på bObles bogstaver:

Nytteværdi: Mindre God, Alfabetet giver både gode og dårlige oplevelser, børnene vil helst skrive deres navne, men da de begge bruger samme bogstav giver det anledning til lidt konflikter. Pigerne kravler ikke rigtig rundt på bogstaverne, de fanger faktisk ikke rigtigt.

Holdbarhed: Meget God, Bobles er normalt rigtig holdbare og får ofte kun overfladiske skrammer, dette går igen for disse bogstaver.. De holder sig godt.  

Pris: Mindre God, 999 kr, er mindre god set i forhold til nytteværdien. Prisen på de 999 kr. er for høj, og for det fulde udbytte ville det være nødvendigt med mindst 2 sæt. Det kunne have været oplagt at lave 2 af hvert bogstav men så lave dem lidt mindre tykke. De er 4cm tykke

Kvalitet: God, Hele oplevelsen er stor og de skal nok vare begge børns tid ud, og formentlig også en eller flere generationer mere. bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.

No Comments

    Leave a Reply