0
Familie kæreste-tid

Fredage uden børn!


Hvad er fredage uden børn, ihverfald når man nu har fået dem?
Det er et spørgsmål jeg nok ville have kigget noget forundret på, selv hvis jeg ikke havde børn, eller havde dem altid som i en kernefamilie. Men som skilsmisse-mor og med børnene hos mig hver anden uge, så efterlader det et tomrum hver anden uge.
Tomrummet er på ingen måde negativt – savnet til pigerne vil være her alle de dage
de er hos deres far, og det er jeg glad for♥

Tomrummet kunne bruges på noget praktisk – bruges på at nå alt det som jeg ikke når de uger hvor pigerne er her.. Men jeg har besluttet mig for at mine “alene” fredage i fremtiden skal bruges på at vande græsset.
Det skal bruges på kærestetid og generelt på at huske på at vi er 2 & ikke 2 skilsmisseforældre som hver især skal have det hele til at gå op.

I aften har vi besluttet, at lade papkasserne stå og vente til imorgen og søndag – Vi vil ud og spise sammen & hygge os i hinandens selskab. Vi forsøger at bruge tid sammen når vi kan
og
vi forsøger at have stunder hvor vi laver ingenting sammen.

Rigtig god aften & weekend til dig

No Comments

    Leave a Reply