0
Familie små fine glimt

…. og ingen sagde “nej” denne weekend…

Der ventede der en ret presset weekend, efter skole spille de håndbold, håndbold stævne for Emma lørdag og klasse-arrangement for 2.A. – Det lyder måske ikke af meget, men for os er det…
I fredags da jeg hentede pigerne, så de lige kunne komme hjem inden håndbold – stod Ida side om side med hendes søde veninde, begge med et helt specielt spørgende blik i øjnene og plagede om at få en sove-aftale..
Emma kom løbene, sprang mig i armene og ville ha en legeaftale, med hendes veninde.
“Okay så – ja, det må i gerne” – 4 MEGET glade piger kom med hjem. Pizza-dejen hævede allerede og jeg havde (heldigvis) handlet ind.
Jeg var træt, og Mads havde ikke siddet med benene oppe siden hans Tokyo-tur.

Alle hyggede sig – alle var glade, det var nemt, trods min træthed… – de miksede slim sammen, vi lavede 4 forskellige pizzaer, dansede limbo & så film og 3 søde piger sov kl.22 -og vi sov

Lørdag formiddag var Emma til sidste håndboldstævne og fik sin guldmedalje. Indmarch med vink og høj musik, det var godt jeg prioriterede de 6 kampe. Hun var SÅ glad for guldet.

Vi kørte til tyskland, efter stævnet og inviterede min mor i Haderslev, på fin middag bestående af en salat og en flaske vand på McD. Vi kom til Stilling – ungerne ville spise slik og absolut ikke i seng – de ville se film!!

Vi kiggede på hinanden, tænkte & sagde næsten i kor: “I har fået det ynglingsslik I ville have + I har fået slik til deling, I har fået McD, haft overnattende gæster, spist pizza, nørdet på telefoner, været på legeplads” -vi har ikke sagt nej til noget – har i lagt mærke til det??” 3 børn smilede, kiggede på hinanden, gav os en krammer og de sagde “TAK” !!!

♥ ♥ ♥

Ida skulle besøge Aros med klassen om søndagen, (jeg gad godt ha været med)
Men det var for børnene. Mads og jeg hyggede med Emma, vi kørte i Plantorama som lige har åbnet nyt stor butik. Emma fik lov til at vælge fisk til akvariet. Hun er så god til at fodre dem, så hun måtte vælge – kæmpe hit, lige som jeg havde håbet.

Det var været en fin og lidt hektisk weekend -totalt efter børnenes ønsker.
Næste uge venter en kæreste-ferie med afgang mandag formiddag.
☆☆☆

No Comments

    Leave a Reply