0
oplevelser/rejser samarbejde Test for Testfamilien

Flying Superkids Aarhus 2017

Flying Superkids

inviteret af bObles ifm Testfamilien

Vi blev invteret til forpremiere på Flying Superkids gennem testfamilien.
Det var en lige så stor en oplevelse denne gang, som sidste år da vi også var inviteret med (læs her)

Vi var inviteret med bagom teltet, hvor gymnasterne spiser, opholder sig & hviler. Denne gang havde de ikke deres kæmpe store bus med, da gymnasterne er fra Århus og sover hjemme. Men de kan hvile.

Inden showet starter kan man med billet lege på pladsen, hvor de store samarbejdspartnere KIA Family Park & bObles har stillet en masse af aktiviteter op. Der er bl.a. forhindringsbane, trampoliner, rutchebane, masser af hulahop ringe og meget mere. Og så har du mulighed for at købe pølser, sandwich, slik popcorn osv.

 

Vi blev mødt af Søren som også viste os rundt i Ålborg sidste år (læs med her). Vi gik bagom scenen, pigerne fik lov til at sidde på bilen som de bruger til showet.

Forstillingen varer ca 2 timer med 20 min pause. Det kan virke som laaaang tid, men man er underholdt. Når de stiller op på scenen mellem numrene, får man info på storskærme om hvordan holdet træner, når de rejser i udlandet, optræder i udlandet og historien om Flying Superkids. Nede foran scenen er der plads til børnene kan sidde. Og der sad pigerne i år. De nød showet.

   

Gymnasterne er knald-dygtige. Det er SÅ vildt – det ene stunt efter det andet. Børnene har smil på læben, synger danser og giver den fuld gas. De er så talentfulde.

Jeg var som sagt så heldig at blive inviteret sidste år gennem testfamilien og min vurdering bliver ikke meget anderledes .. Showet er fantastisk – en aften i det store røde telt kan virkelig anbefales…

  

Næste forestillinger i Århus: d.19, 20, 23, 25, 26 august – vær hurtigt – nogle er allerede udsolgt.

Efterfølgende besøger teamet byerne:
Kolding, Skærbæk, Aabenrå, Horsens, Helsingør, Ringsted, Nakskov, Kalunborg, Ikast, Viborg, Hjørning, Ringkøbing, Thisted.

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris & kvalitet. Og vi bruger 5 ratiner som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL GOD og DÅRLIG.

*Nytteværdi: MEGET GOD – en super go oplevelse for hele familien.

*Holdbarhed: MEGET GOD – At rate en oplevelses holdbarhed kan være vanskelig, men oplevelsen sidste år forsøger pigerne stadigvæk at gøre efter.

*Pris: MEGET GOD – en oplevelse med show, mulighed for aktiviteter 2 timer før og du kan medbringe egen mad.

*Kvalitet: MEGET GOD – Meget talentfulde børn, et super fint show.

No Comments

    Leave a Reply