0
dessert kage/dessert kagebage humør sødt

kage konkurrence

Jeg har været heldig at blive indbudt til en kagekonkurrence:

“pynt Danmarks flotteste kage”

Jeg elsker at bage & melder mig altid, hvis der fx skal bages til et af pigernes arrangementer..

Odense Marcipan har lavet 3 nye kageblandinger. Til hver blanding tilsættes kun: 2 store æg, vand & solsikke/rapsolie. Bages i 45min og vupti et stk lækker kage👌🏼

img_5224

De 3 smagsvarianter er: ▪”chokoladekage” med små stykker chokolade ▪ “Vaniliekage med yoghurt”, den smager godt, men du kan let tilsætte smag, bær eller pynt. Blandingen er god som grundopskrift, så du selv kan personliggøre ▪”Krydderkage med ingefær & kanel”. Aromatisk kage med masser af smag og krydderi, du kan fx tilsætte revet gulerod.


Jeg har valgt: chokolade / vanilie-blandingen

img_8246

I konkurrencen bliver der bliver lagt vægt på:

• Originalitet

• Kvalitet

• Æstetik

http://[vidcore vid=”9nKMVke2″]

Tak for odense Marcipan & Lahmekommunikation

Jeg glæder mig til at vise Jer mit færdige resultat…

-se resultatet her-

img_6853

No Comments

    Leave a Reply