0
Den søde tand kagebage humør

Sarah Bernhardt kager

De er nemme at lave & indeholder kun 4 ingredienser…

20-25 stk Sarah Bernhardt kager
20-25 makroner

Trøffelfyld:
200 ggod, mørk chokolade
2 dl piskefløde
Pynt:
ca. 50 g god, mørk chokolade
½ tsk. olie
frysetørrede hindbær/ kandiserede violer

 

Hak chokoladen (200 g)
Kog fløden op og hæld lidt over det smeltede chokolade.
Rør til massen er jævn. Stil koldt nogle timer eller ti

l næste dag.

tag skålen ud & pisk massen luftig.
Smør trøffelfyldet på makronerne så de får en lille top – stil derefter i køleskabet.

Smelt chokoladen (50 g) over vandbad, kom olien i.
Pensl kagerne med chokolade og pynt med violer.Og tilbage til køleskabet til de skal spises.
Kan også fryses..

No Comments

    Leave a Reply