0
kage/dessert kagebage humør

Bedste chokolade kage

Idag starter jeg på min “nye” uddannelses 3.modul. Jeg glæder mig.
Jeg har meget at se til med salonen og den travlhed som følger med årstiden – Mange skal ha nyt hår til festerne.
Feng Shui-uddannelsen forgår kun i weekender – og jeg ELSKER det – jeg lære en masse og det er så spændende; Farver, farve-forståelse, materialer + energier – forståelser for energier, som vi har i hvert vores hjem, hvordan materialer og interiør påvirker os i hjemmet & om de balancer der skal til.
☯️👀💕
Dagene er lange, men vi har selvfølgelige kageordning.. Intensive dage, kræver sukker. Og idag er det min tur til at medbringe kage. Opskriften er SÅ god – virkelig verdens bedste chokoladekage. Den er simpel og ingredienserne er nogle der næsten altid er i køkkenet…


250 g hvedemel
300 g sukker
6 spsk kakao
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
( de tørredele sigtes gennem en si og blandet med resten, pisk med mixer )
2 æg
150g smør (smeltet)
1/2 dl vand

Dejen hældes i en bradepande ca 23x33cm og bages nederst i ovnen ved 170 grader i 35 min
Kagen skal ikke bages for meget, dem må geren være lidt klæg i midten.

Glasur:
3 spsk kakao
200 g flormelis
2 spsk smør
2 tsk kanel
1/2 dl sødmælk (varm)

(i en hvide glasur på min Yin Yang-kage har jeg undladt kakao og erstattet med kokosmel)

No Comments

    Leave a Reply