Idag starter jeg på min “nye” uddannelses 3.modul. Jeg glæder mig.
Jeg har meget at se til med salonen og den travlhed som følger med årstiden – Mange skal ha nyt hår til festerne.
Feng Shui-uddannelsen forgår kun i weekender – og jeg ELSKER det – jeg lære en masse og det er så spændende; Farver, farve-forståelse, materialer + energier – forståelser for energier, som vi har i hvert vores hjem, hvordan materialer og interiør påvirker os i hjemmet & om de balancer der skal til.
☯️👀💕
Dagene er lange, men vi har selvfølgelige kageordning.. Intensive dage, kræver sukker. Og idag er det min tur til at medbringe kage. Opskriften er SÅ god – virkelig verdens bedste chokoladekage. Den er simpel og ingredienserne er nogle der næsten altid er i køkkenet…
…
250 g hvedemel
300 g sukker
6 spsk kakao
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
( de tørredele sigtes gennem en si og blandet med resten, pisk med mixer )
2 æg
150g smør (smeltet)
1/2 dl vand
Dejen hældes i en bradepande ca 23x33cm og bages nederst i ovnen ved 170 grader i 35 min
Kagen skal ikke bages for meget, dem må geren være lidt klæg i midten.
Glasur:
3 spsk kakao
200 g flormelis
2 spsk smør
2 tsk kanel
1/2 dl sødmælk (varm)
(i en hvide glasur på min Yin Yang-kage har jeg undladt kakao og erstattet med kokosmel)
No Comments