0
skagen strikke-tøjet

Efterårs-ferie, feng Shui & Strik.

Efterårsferien er simpelthen den ferie som kommer allermest tiltrængt af dem alle, synes du ikke det?? Dage med rusk, regn og inde-hygge🧡🍂🍄

Jeg har gået i nogle uger og fokuseret meget på min nye Feng Shui uddannelse – Må indrømme det er hårdt at være tilbage på skolebænken, selvom det kun er weekend. Men alle de nye indtryk der skal omsættes til ord og handlinger
☯️
Det er SÅ meget mig – svært at sige, at jeg skulle have gjort noget tidligere – for det er jo nemt at være bagklog, men med en god portion livserfaring giver så meget mening for mig lige nu. Uge 42 har været brugt på lidt “lektier”, familie hygge og så lidt strik..
Jeg skal have mig en ekstra cardigan – denne gang ensfarvet med et twist i ærmerne.

Vi tog 4 dage til Skagen. Cykleture, et smut forbi iscafeen. Vi havde en skæv ide, om at skulle vinterbade, men bølgerne var simpelthen for voldsomme – vejret var lækkert, men ALT for meget kræft i bølgerne, endda på begge sider af toppen..
De varslede stormvejr, så sent på aftenen kørte vi ud for at opleve det voldsomme vejr, og det var vildt… Meget vådt og totalt blæsende..
(..har du planer om at besøge Skagen har jeg her lavet en anbefaling liste her)
Vi piger har haft nogle dages alene tid, hygget sove aftaler med legekammerater og bagt en del. Vi besøgte mormor og den skole hun engang har arbejdet på. Der blev brugt kræfter i gymnastiksalen.
De “typiske-efterårs-ferie-projekter:” udskæring af græskar og hokkaido-suppe har vi selvfølgelig også lavet🧡🍂🍄

og nu tilbage til hverdagen… 63 dage til jul🎄

No Comments

    Leave a Reply