0
små fine glimt Tanker

Tid til at forfølge mine egne drømme

… når noget føles rigtigt – skal/skal ikke
… “skal”

Jeg har i noget tid kunne mærke stor interesse fylde i hovedet og i maven: tiden til at forfølge min interesse for indretning og Feng shui, det har altid ligget i baghovedet og nu skal det være

Jeg har tilmeldt mig en uddannelse, langt fra den jeg bruger til hverdag og så alligevel ikke.
Denne kommer stort set omkring alle mine (fritids) interesse-punkter og jeg kan forhåbentlig om 1 år,
kalde mig Feng Shui konsulent, Yaiii

Feng Shui der går ud på at indrette sig efter naturens energistrømme.
Vore omgivelser påvirker os og har kæmpe indflydelse på vort velbefindende
Med ganske få ændringer, arbejdes hen i mod opfyldelse af målet. Ændringerne kan være enkle- som f.eks. at flytte et billede, en plante eller bringe en ny farve ind.
Det er så spændende..

Det vil åbne nye muligheder for mig, jeg har besluttet mig for jeg gerne vil noget supplerende til min frisør salon. Jeg står i et luksus problem for jeg kunne sagtens fortsætter med min frisør salon – for jeg har mange gode og loyale kunder. Men som Mads siger, statistikkerne taler sit tydelige sprog: “du skal ikke regne med at kunne fortsætte til du er pensionist”
Og faktisk havde jeg heller ikke tænkt det.. Fremtiden skræmmer mig ikke, men det gør ordene: ” du skal finde noget du vil arbejde med 30år endnu”.

Så mit næste eventyr, om det bliver alene som enten interesse eller som vil være winwin for mig.

Det er noget jeg vil kunne bruge både i privaten, men i den grad også via mit erhverv.

Uddannelsen består af forskellige moduler og jeg glæder mig SÅ meget, både til teori og praksis…

♥ ♥ ♥

…Om nogle uger har vi 2 forskellige bolig-reportage herhjemme – så lysten til at turde har inspireret mig big time… både oprydning, tanker om malede vægge og faktisk faktisk turde på mine idéer af. Så jeg har (Mads har) malet en halv væg og en væg. En halv blå og en her lyserød….
Er det ikke fint?

✱ ✱ ✱ ✱ ✱

No Comments

    Leave a Reply