0
strikke-tøjet

…når noget er for meget – eller ihvertfald når nogen syntes, noget fylder meget.

Mine passioner skifter fra tid til anden, jeg finder ofte nye ting der interesseret mig & som jeg ønsker at blive god til. Når det sker så går jeg all in – og verden omkring mig, kan til tider virke lidt fjern.
Jeg er der altid for mine børn, og faktisk er denne hobby er også mest for dem. Mit strikkeri, har godt nok taget meget af min tid, her på det sidste – Mads sagde til mig: “er du først færdig med at strikke nu” .. (klokken var 3.. ) Hmm, “ja” !! Og om morgenen; ” stikker du igen”.. (jeg var stået op kl 5…)

Emma sagde, med glimt i øjnene .. “ind imellem må du altså ligge det fra dig mor”..

Fornemmelsen af at noget kan blive for meget dukkede op i mit hoved, uanset at det faktisk var en sweater til Emma jeg havde gang i.

♡♡♡

Jeg nyder at strikke – jeg nyder at lave noget, som jeg ved pigerne bliver glad for. Jeg nyder det at kunne ændre et garnnøgle til en varm sweater. Dét at kunne selv, det er jeg så glad for.
Jeg arbejder lige pt med at blive bedre til at få helt styr på opskrifterne, få dem omregnet til den størrelse som passer til pigerne.

Idas sweater blev strikket på en uge + 1dag… Og ja, jeg var hurtigt – men det siger også lidt om hvor mange timer jeg brugte…

Mads synes det er fedt, med min nye hobby – meeeen, for der er et lille men. “min mandighed kommer på prøve, når du sender mig i Stof og Sy på en lørdag” haha – men han gjorde det, dét er sgu da sødt 💕

Så når noget bliver for meget så kan det få trælse følger, men denne gang tror jeg at vi klarer frisag.
De er rimelig glade for min nye hobby..
men overskriften var lige det som faldt mig ind.
💕

No Comments

    Leave a Reply