0
små fine glimt

regnbue, pasteller & en gul lampe

En weekend med forskellige indtryk.
pasteller fylder meget i mit hjem, men de betyder også forår♥

Denne weekend startede med at Mads kom tidligt hjem fra arbejde – vi nåede et lille sø-dyp (et meget køligt & blæsende et) før vi skulle hente ungerne og videre til håndbold.

Aftensmaden stod på lidt oprydning i køleskabet; rugbrød & rester, det var et noget større hit end forventet. Herefter plejer vi at blande slik og se film – men idag skulle vi dyppe skumfiduser, bananer, vingummibamser i smeltet chokolade & krymmel..
Også et hit, de manglede kun bland-selv-slikket lidt…

Lørdag skulle Emma til fødselsdag, så Ida og jeg, havde lidt tøse hygge inden vi tog med de andre til Ikea (jeg havde ikke tiltro til Mads kunne finde nogle nye håndklæder vi begge ville have Vi fik faktisk slet ikke købt nogle håndklæder, men derimod alt det andet man altid køber i Ikea; vaskeklude, stearinlys, lynlåsposer osv. – og et lille bord til vores kommende hyggeområde mellem de 3 børneværelser. (mere om dette følger senere, når vi er færdige)
Mine øjne spottede en fin gul arkitekt lampe, men gik egentlig videre. Da vi kom hjem, hev Mads lampen frem, jeg smilede – jeg vidste præcis hvor den skulle hænge – lige det spot hvor jeg dyrker min mormorhobby (strik til film, mens han bobler ved siden af).
Nu vi var igang med at pynte vægge – så fik min fine plakat som jeg købte efter Formland besøget i januar også en plads. Jeg spottede plakaten hos Upcommings, fineste finurlige planter & dyr. Se mere Pineconeprojekt

Resten af lørdagen tilbragte vi inden døre, vejret har budt på masser af regn og jagten på hvem der kunne finde regnbuen. Ingen regnfuld lørdag uden huler.. Pigerne har bygget den fineste hule på Idas værelse med alle husets vævede tæpper. Og de endte faktisk også med at sove oi den – Så smadder hyggeligt – Kan I selv huske I gjorde det, som børn? Vores aftensmad blev en tur til det Grønne køkken i Bruuns galleri det er altid et hit for børnene. De kan selv blande lige dét de vil have -ingen går sultne derfra og ingen madspild.. For os voksne er det ikke så stort et hit, det er ikke super personligt eller hyggeligt at sidde og spise i en lille bås under trappen til Biografen, – men for børnene bliver det sjældent meget bedre (2 er til sushi & den sidste er til franske hotdogs).

Søndagen har stået på lego, huler, mudderkager, ko-yver-gummihandsker & med dejligt besøg af Mormor, og et sø-dyp, mellem skyer, solskinsstråler og snefnug…
og tilsidst vaffelcafe på køkkenbordet.

Pastellerne fylder allerede hele hjemmet –
kom nu forår og varme solstråler.

♥♥♥

2 Comments

 • Reply
  Melanie french
  11. marts 2019 at 9:08

  Wow det er en lækker lampe den ville være god til vores hus

  • Reply
   admin
   19. marts 2019 at 23:04

   den er fra ikea 🙂

Leave a Reply