0
oplevelser/rejser rejser / familie ture

duften af honningkage, julestemning & forsinket sommerferie..

Yes, på med solbrillerne, sommertøjet i glade nuancer & os 3, hånd i hånd. Således kom vi igennem uge 48. 

…..Se lige billedet herunder – er det ikke nogle lækre huse?? Pigerne har dekoreret hver sit – der var sukker pynt & krymmel overalt på gulvet, men de sad helt koncentrere og havde en fest – en sukker-fest… De er købt i ikea. Duften svæver stadig på 3. uge..  De pynter SÅ fint, en ny fast tradition her hos os, for det var simpelthen SÅ hyggeligt.

♡♡♡

Vi har simpelthen kunne mærke, at tiden var inde til at stoppe op og trække stikket. En uge uden biblioteks bøger, pakke svømmetasker, madpakker osv… Væk – til sol, lange morgener & fedtet hår. Vores rejse er gået til Dubai (igen) – vores forsinkede sommerferie – kalder vi den… Året har budt på hus renovering, også i ferierne… Så vi tog en spontan beslutning, tog 3 børn ud af skolen og hoppede i en A380 fra Kastrup…
Sidste år glædede vi os til at vise børnene et nyt land, varmen og deres første flyvetur (læs her) og i år glædet vi os, til at komme ned til et velkendt sted… samme uge, samme hotel… 

Kender I det når man bare ved, dagen før man skal afsted, at noget går galt… Sådan havde vi det begge 2 – helt uden at sige noget til hinanden om hver vores tanker… Here it goes; Vi skulle køre i Mads bil mod Kastrup kl.9:30 – men vi endte så med at køre fra hytten kl. 10 (alt for sent) og i min gamle sure og slidte Ford Mondeo!!! Som selvfølgelig først skulle ha både olie og benzin på!!! Jep, jeg er typen som kun tanker min bil for 200,- – Nok mest fordi, jeg ikke tror den kan køre mig næste gang, og hvis jeg så havde fyldt den op, ville alle pengene være spildt! (Nå, så lærte I også det om mig)

Men vi nåede det, for der var heldigvis hverken kø eller uheld. Men hvor er det dog bare typisk, vi havde begge en underlig fornemmelse. 

Da vi sidste år også besøgte Dubai (læs her) blev vi at fortalt, at det regner 2-4 gange om året og ca. kun ½ time af gangen, ellers står den på sol – altid…
Vi ankom i et ret forsinket fly, fordi himmel og hav stod i et – hmm!!  Det tordnede og silede ned med vand. Udendørs lys virkede ikke og det lugtede. Men at stå op til lidt regn og 27 grader var nu ok.. 
Resten af ferien var god, og jeg kom helt (HELT) ned i gear – I ved, man spiser, bader og spiser & bader…. Dagene flød sammen og børnene nød det + jeg nød det. Børnene talte engelsk, skiftede til at sige væres værelses nummer, svare personalet & selv bestille “ice cream with chocolate and strawberry”.
Det var `køligt` (læs:KOLDT & VÅDT) da vi landede i DK. Men efter vasketøjet lige så stille forsvandt fra kufferterne til maskinerne & blev hængt op – kunne vi sætte os ny-badet i sofaen (med trætte øjne) og de 2. afsnit af 2 x Julekalender. Jeg sagde: “imorgen tidlig skriver vi postkort til klassen, ikke nu”. Og så godnat – alle mand var hurtigt i drømmeland.
Totalt klar på en travl december og juleløjer.
For mig som frisør, er det egentlig et hjernedødt tidspunkt at rejse på, fordi mange kunder gerne vil være klar til december. Men helt ærligt, vi knokler alle sammen og trænger især til varme (+lys) i denne tid, også selvom man elsker sit job. Og der er så mange meninger om det at tage ens bør ud af skolen – men de har sørme lige SÅ meget brug for at komme væk for en stund og lade lidt op.

Vi har valgt at give børnene advendskalendere i år, istedet for 24 små pakker. 1. søndags-pakke, var med i kufferten og den fik de, da vi landede. alle 3 fik svømmefødder, og for pokker hvor blev de brugt. Det var perfekt.  

Denne uge er snart gået fordi jeg har taget meget lang tid om at skrive dette indlæg, står på: pebernødder bagning (bedste opskrift) masser af søde kunder, håndbold stævne med pigerne på lørdag, juletræsfældning og søndag venter en sød kæreste-tur (som jeg fik i fødselsdagsgave i maj) – altid i sidste øjeblik, ikke?
Det er alt sammen dejlige ting, i julehumør & julestemning. 

☆☆☆

1 Comment

  • Reply
    Melanie
    14. december 2018 at 0:24

    Elsker billederne

Leave a Reply