0
Bolig DIY pigerne

Tanker og idéer til børneværelset – læs med…

I er flere der har spurgt om I må se pigernes værelser.. Det må I gerne, men først lige et indlæg om tankerne💭

Pigerne fik hvert deres værelse i vores ombygning, hvilket de har aldrig haft før – de har både delt værelse & seng, faktisk fordi de gerne ville det, så behovet for at ændre, har derfor ikke været til stede.
Men nu – her hos mig, har de fået hver sit (jeg har stadig givet dem muligheden for at sove sammen og det har også påvirket indretningen på begge værelser eftersom der skulle være plads til at begge senge kan slås ud.)
Sengene er fra Ikea. De kan trækkes ud til 2 senge i samme højde, samtidig med der er opbevaring under. Man køber 2 madrasser og når sengen kun skal bruges til én, lægges madrasserne ovenpå hinanden. Det er SÅ smart. (link her) Herudover så har vi besluttet os for at alle 3 børn skulle have en dør ud i haven. Det tænker vi de bliver glade for.

Idas værelse

Værelset har en fin størrelse, omkring de 12-13 kvm. Mit eneste ønske var at flytte døren, fra siden til midten af væggen, så rummet var nemmere at indrette, mest fordi på modsatte væg, er der en terrassedør til baghaven ! Det er ikke nemt så, vel? Det synes jeg ikke – Mads var måske lidt mere: “ej, come on”!! “brug dine kreative evner og løs det”… Men efter et par blikke og dådyrøjne, sååå jae,  mursten blev pillet ud, døren pillet af, et andet hul blev muret op og lukket * jubii, ønsket blev opfyldt🙏🏼 Nå ja, også ville jeg også gerne have troltektlofter & nyt trægulv, have nyt væv på væggene og fint tapet – valgt af både Ida og jeg🌸

Oprindeligt var planen at Ida skulle have et stort vindue og en terassedør på hendes værelse, mest fordi hullet til døren var der. Vinduet skulle blot gøres højere. Men noget gik galt med bestillingen i byggemarkedet, så det tog længere tid en beregnet. Vinduer og døre kom senere. I mellemtiden fiksede vi alt det andet og måtte acceptere svineriet igen (igen). Ida flyttede ind og ville gerne beholde det lave og brede vindue. Det gav også mere vægplads.
Det giver mig flere muligheder i indretningen + det er samtidig pænt og  hyggeligt med en vindueskarm til nips og en stor dør at gå ud af. Så vi endte med at skifte døren. Vi mangler dét ene, så er alle døre og ruder nye. Den gamle hoveddør er ikke skiftet den har jeg andre planer med💛
Billederne herunder er idas værelse under processen👇🏻 

♥♥♥

Emmas Værelse

På Emmas værelse, skulle et vindue blive til en terrassedør.  Ellers ikke de store ændringer hos hende. Meeeen, Mads havde tilføjet mere; ny el-installation, rigeligt med stikkontakter, troltektlofter, nyt trægulv, fjernelse af tapet, væv og andre gamle rester, slutteligt en 3-5 gange spartel, afslibning og 20 liter maling.. så er vi ved at være der💃🏻
Det store element på værelset, er et karlekammerskabet som jeg har købt for 100 år siden i Haderslev, det skulle shines og blive til hendes klædeskab. Emma elsker at lege.  
Lego & butiklege – Ikea køkkenet bliver flittigt brugt til både kagebage-værksted og i butikken kan vi købe alt, Emma har grejet🍬🍳 🍿

♥♥♥

Skrivebordet: Jeg ønskede pigerne skulle have et stort skrivebord med en slidstærkt overflade 🖤 En overflade hvor Ida kan sidde med hendes kreative ideer, limpistol, tusser, nål og saks. Et skrivebord hvor Emma kan sidde med lego, lektier og alle hendes små finurligheder. Jeg googlede alle mulige idéer, og fandt flere med linoleums overflade – mega go ide. Christina har lavet en DIY, den kan du finde her. 
Prisen for 3 borde er 2500,-
Det er helt med vilje, at der ikke står noget under skrivebordet. Synes tit de skuffemøbler bliver fyldt med rod.. Og det ville jeg gerne undgå 😉

♥♥♥

Tak fordi du læste med
♥♥♥No Comments

    Leave a Reply