0
Bolig pigerne

pasteller, enhjørning & blomstret tapet -velkommen hos Ida

Som overskriften lyder er; “pasteller” nok det overordnede tema hos Ida. Hun vælger alting i lyserød, blå, gul og glimmer – (gad vide hvor hun har det fra, hihi) Ida er en pige, som hygger sig meget ved sit skrivebord og i sengen. Så selve indretningen kræver ikke det store, for at legene kan leges, egentlig kun at sengen kan slåes ud så pigerne kan sove sammen. 
Jeg synes det er SÅ fint med dørskilte. Alle 3 børn har fået et og 1 bogstav i hvert navn har en anden farve. Bogstaver er fra DesignLetters og bare sat fat med elefant snot. 

Værelset er 12-13kvm. Det har et bredt vindue højt placeret, og en terassedør ud til baghaven – med aftensol☀️ 

Det personlige kommer til udtryk i alle deres de små fine, finurlige ting – både som pigerne selv laver som disse tyl-dimser som svæver fra loftet.

Jeg knus-elsker alle de fine kreativiteter, de får lavet.

Det aller bedste jeg har købt i denne laaaange ombygnings-proces har
været disse gymnastik ringene fra Trævarefabrikken.
De er simpelthen et hit. Så hvis du har et aktivt barn,
så skaf dig nogle ringe🤸🏻‍♀️
Tapetet fra Retrovilla. er også selvvalgt af Ida, men det er nu lææænge siden, faktisk noget tid inden vi begyndte at rive hus ned.
Matcher det ikke ret fint? 🌸
Ida er ikke en pige som har så mange legesager, hun går heller ikke så meget op i det. Skyldes nok både hendes alder (8 1/2år ) og fordi hun er mere aktiv end de stille;  “far-mor-&-børn-lege”.
Drømmefangeren bliver der altid spurgt ind til. Den er fra New York, en jeg fandt nogle år tilbage. Tænker man sagtens lave en magen til, (se fx på Pinterest) 
Plakaten med hvalerne er fra : Desino (link her)
Skrivebordet er hjemmelavet og med slidstærkt linoleums- overflade. Idéen og inspirationen kommer fra Christina som har lavet den finere DIY på bloggen “badelma-badutski” jeg har linket til den (her)

Her er lidt glimt fra hendes univers🦄💎🐚

♡♡♡

No Comments

    Leave a Reply