0
Uncategorized

advent-krans

Det kommer ikke som en overraskelse at jeg er pjattet med både glimmer, farven lyserød & det feminine look – også til jul !  Gran er flot, men min adventskrans skulle for 2 år siden, kreeres uden. Jeg har set denne fra Ferm Living, den popper op alle steder på instagram, med alt muligt fint pynt – den er virkelig også meget smuk & stilren, måske den bliver min i år.. Tilbage til den “gamle” som jeg lavede.. 

Jeg havde nogle flotte tørrede lyserøde/blå blomster liggende fra en hortensia i de aller skønneste nuancer + noget tråd med nogle sorte perler, (mener de er fra en lyskæde som gik i stykker) Jeg gemmer de særeste ting.. (altså !!) Nå, men disse perle-tråde er brugt. Man kan sagtens selv lave nogle. 

Kransen (skellettet) er lavet af kraftigt ståltråd, som er drejet rundt i den størrelse jeg synes var passende. Derefter viklet nogle baner sølv glimmer (guirlande) omkring for at dække ståltråden – snoet nogle eucalyptus-grene omkring, for der var lidt grønt i kransen. Så bandt jeg de perle-tråde på, så enderne på perletrådene, hænger ned af, helt tilfældigt sat på og i forskellige længder.  Og til sidst, meget forsigtigt, med en fin tynd ståltråd, har jeg viklet de finde tørrede små blomster buketter på. Det tager noget tid og blomsterne går alt for let i stykker🌸 Var ved at opgive mange gange. Holderne til lysene er købt enten i Kvickly eller i Søstrene Grene. 

Kransen er virkelig skrøbelig – men jeg er SÅ glad for den & den er lige mig…
Desværre er den svær at opbevare, så i år må jeg finde på noget andet (ferm kransen👍🏼). Er du klar med din krans? ellers håber jeg idéen her kan give dig lige ny inspiration 💜


No Comments

    Leave a Reply