0
Familie små fine glimt Tanker

Snefnug, afledning & en time mere

“Trunten i badekaret” sagde han !!! føj, det var koldt, 0° – køligt, frisk og vores første tur i søen dette efterår. Vi gjorde det 👍🏻

Denne uge har været SÅ lang at komme igennem. Jeg har haft det lidt sværere end normalt, når pigerne ikke er her. Nogle gange så opstår der en skyldfølelse over det at være skilsmisse familie, at pigerne ikke får deres opvækst som kernefamilie. Denne følelse blev jeg ramt af i denne uge og den har været svær at takle. Det har dog hjulpet med kunder både dag og aften, altså det har fjernet fokus fra savnet. 

Ugen har også budt på model job til Ida. Et spændenede opkald fra Casablanca Models. Ida blev castet til hendes først job i flere år. Vi var spændte – i ventetiden, gik vi i Dyrehaven – sikke et syn, billedet længere nede siger det hele.. jobbet var en rigtigt god oplevelse for hende – kunden var LEGO, det gjorde det ikke mindre sejt.  Og selvom det er farens uge, så finder vi altid en løsning & det var en skønt tid alene med Ida på en spændende opgave. – Jobbet sluttede men en overraskelse, den blev hos mig- den skal vi samle sammen.

Sne, kulde og en trang til en morgen-dukket i Stilling sø – sådan ! Det var lige dét jeg vågnede op til søndag morgen – og som overskriften beskriver, så ja – “Trunten i badekaret” Mads sjove titel på mit billede 🌨 Det var en skøn (kold) fornemmelse, synes vi begge. Søvandet blev skyllet af hjemme under den varme bruser og så stod der 2 dejlige piger som var klar på at samle LEGO.
Perfekt søndags-projekt & mega hyggeligt💗 Efterfulgt af en tur i Leos legeland. – sne – pandekager – lego !!

 💫 Nu hvor jeg skiver dette indlæg, sover pigerne sødt i hver deres seng & det har ret en super dejlig søndag: “ sneen falder hvidt Sukkersødt og engleblidt” – sidste vers i min ynglingssang af Kim Larsen)  ❄️ 
Efterår, vinter og i næste uge, lidt næsten sommer igen. Vejret har budt os på mange gode solskinstimer i år og meget varme.. Spændende om det kommer til at give ligeså meget sne, som sol hen over sommeren

☀️🍂❄️ 


God aften mandag aften derude
Mon ikke ugen byder på noget sukkersødt??
♥♥♥

 

 

No Comments

    Leave a Reply