0
små fine glimt

Kreativ familie spil


Søndag!!  Jeg har tømmermænd. Min mor har været og passe pigerne:) Min kreative mor har fundet dette spil i Panduro, til når pigerne er på besøg. Blot en lille anbefaling jeg vil dele med Jer. Det er virkelig hyggeligt og lige til, hvis man har krea fingere og kan li at nusse med små dimser. Spillet er fra 5 år og op.

Man spiller ved at slå med 3 terninger, lægger øjenene sammen og vælger 1 produkt fra kassen med øjnenes værdi. Man samler 10 dele. Undervejs er der nogle forhindringer. Men det kan læses i kassen. som fx, når man slår 3 ens, slår beløbet 10 eller 11. Og til slut, når alle har 10 dele ska du skabe en figur, lim medfølger. Jeg elsker den slags. Rummende indeholder: hatte/kroner, vatkugler, filt, pailletter, funky foam, perler, piberensere, quicklim, ispinde, pomponer, træpinde, plastøjne, glittersten+ 4 limtuber.
Når de små rum er tomme, kommer man  jo bare selv nyt i, fra fx. Søstrene Grene, spaymalede pastasløjfter er også dekorative.  Spillet koster 399,-

 Craftalong familjespelCraftalong familjespel
 Go søndag😘

No Comments

    Leave a Reply