0
Den søde tand dessert kage/dessert kagebage humør

Flødeboller med pink skum


Imorgen kommer min mødregruppe med Emma på besøg.
4 herlige mødre – vi sludre, hygger  & elsker snacks.
♡ 
Ingen forventer nogen stor anretning, det hele er meget afslappende.

Meeen, når jeg har muligheden for at bage – så griber jeg chancen & idag skal vi smovse
lyserøde flødeboller.
Det er sket ikke nogen overskuds- handling – slet ikke..
De kræver ikke særlig meget.. Opskriften er fra: OdenseMarcipan

Marcipanbunde: En pakke marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og
bages ved 180° C i 5-8 minutter.


Guf: 300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 minutter.
(sukkerlagen ska være klar og gylden i kanten)
150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt (brandvarm).
Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
(tilsæt evt pasta farve, som jeg har gjort)

*Hvis guf ikk er stiv nok til at kunne pensles, bages flødebollerne med guf
i ovnen 5min ved 180° for at få en fast overflade)

Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose.
Herefter pensles flødebollerne med smeltet mørk overtræk.
(jeg har drysset med frysetørret hindbær-knas)
*MUMS & HAPS *
Håber de kan li dem & de salte hjemmelavede mandler jeg har lavet.

1 Comment

  • Reply
    Line
    31. august 2018 at 13:58

    Tak for opskriften på de lækre lækre flødeboller- og for en super hyggelig aften i går

Leave a Reply