Både pigerne & jeg er vilde med disse små lækre hapsere. Laver altid en stor portion (kan nemlig fryses) – så følg blot opskriften og du har nok til et lille lager i fryseren.
Jeg skærer dem altid lidt små, så de passer til en mundfuld. De skal efter min mening nydes helt afkølede.
2 dåser kokosmælk ( skal bruges koldt)
3 spsk kokosolie (koldpresset)
200g kokosmel
300g god mørk chokolade
Overtræk:
Mørk chokolade
1 tsk kokosolie
+ kokosmel til pynt / farvet krymmel.
Kokosmælken stilles på køl nogle timer før, så vand og creme skiller.
Du skal KUN bruge kokoscremen, vandet skal ikke bruges. (men kan evt gemmes til smoothie).
Kokoscremen smeltes i en gryde med kokosolien. Tilsæt derefter kokosmel.
Beklæd en form med bagepapir og hæld massen i – tryk det gerne sammen. Og stil det på køl gerne i nogle timer. Skær den derefter i passende firkanter efter ønske.
Smelt chokoladen over vandbad, tilsæt 1 tsk kokosolie.
Benyt 1 gaffel og en ske til at overtrække dine bounty´er.
Drys med kokosmel eller lidt krymmel. og stil på køl.
De er vane dannende…
No Comments